Het van A naar Zimpel Experiment op dinsdag 22 augustus

Een dag vol ervaring, inzicht en aha momenten. Wellicht denk je en dat allemaal in 1 dag, dat kan niet waar zijn.

Zelf hebben wij, Rineke en Miek, echt jaren lang het moeilijke en zware pad gelopen om tot bewustzijn en een blijvende doorbraak te komen. Vele trainingen en workshops hebben wij gevolgd om er achter te komen dat het ook Zimpel kan. Het is nu niet meer de tijd om langdurige workshops en therapie te volgen. Waar het wel om gaat is dat je zelf de verantwoording neemt voor je eigen geluk met je ogen gericht op de toekomst. Wat is jouw verlangen en waar wil je naartoe? Wat weerhoud jou ervan, met andere woorden, hoe komt het dat dit nog geen werkelijkheid is?

Veranderen doe je niet alleen in je hoofd door een boek te lezen of tijdens een training of workshop alles te begrijpen.

Het gaat om de ervaring!

De van A naar Zimpel workshop is een ervaringsdag waarin je aan de slag gaat met je angsten en je verlangens. Je krijgt inzicht op welk niveau jij blokkeert, in je hoofd, hart of buik gebied.

  • Blokkeer je in je hoofd dan zit je in de overlevingsstand en is het lastig om in de overgave te gaan omdat dit angst oplevert. Je wilt het leven besturen en controleren vanuit je hoofd. Doordat je bang bent voor herhaling van pijn wordt je extra alert en ben je op je op je hoede.
  • Blokkeer je in je hart dan is je leven gevoelsarm, heb je gebrek aan vreugde en inspiratie. Je hart openen en emoties ervaren is bedreigend doordat het kwetsbaarheid en onzekerheid met zich mee brengt.
  • Blokkeer je in het gebied van je buik dan is het lastig om voor jezelf op te komen en je eigen ruimte in te nemen. Wanneer je niet thuis bent in je eigen buik dan is het lastig om te ontvangen. Toch voel je je afhankelijk van de ander om je goed te voelen en ga je vaak over je eigen grenzen.

Iedere deelnemer krijgt tijd, ruimte en focus van de groep om aan zijn of haar persoonlijke thema en verlangen te werken. Dat is ook de reden waarom wij de groep zo klein willen houden. Met de speciaal door ons ontwikkelde methode ga je in de ervaring en zo krijg je inzicht en bewustzijn op jouw thema. Vanuit dit inzicht en bewustzijn is het veilig voor je hoofd op te transformeren, want je hoofd wil eerst alles begrijpen voordat het veilig is om een oud patroon los te laten. Na het inzicht op een Zimpele manier transformeren doe je met de ondersteuning van spagyriek. Deze spagyriek ondersteunt jou om een, vaak oud patroon, op een simpele en doeltreffende manier te overstijgen. Tijdens de workshop wordt jouw persoonlijke spagyriek samengesteld en later in deze week aan jou toegestuurd. Spagyriek is op basis van plantaardige moederessences en je neemt iedere dag een aantal druppels in, gedurende minimaal een maand, om jou te ondersteunen in je transformatieproces.

Deze workshop is niet voor watjes, want wil je echt veranderen dan moet je innerlijk aan de slag. Jij bent degene die transformeert en daarmee verander jij jouw toekomst. Het leuke is dat transformeren nu heel Zimpel kan.

Het afgelopen jaar hebben wij, Rineke en Miek, veel ervaring opgedaan met onze workshop van A(ngst) naar Beter. We hebben daarin ontdekt dat mannen en vrouwen vaak anders omgaan met angst en liefde, vandaar dat wij nu van A tot Zimpel gaan. Met nog diepgaandere inzichten en een top kwaliteit workshop.

Deze ervaringsdag is eenmalig voor de prijs van € 149,-

Het van A naar Zimpel Expiriment wordt georganiseerd en gegeven door Rineke en Miek

Wij vragen 5 deelnemers voor deze workshop, en dit is ook het maximale aantal.
Op dinsdag 22 augustus 2017
Aanvang 10.00, welkom vanaf 9.30
Wij streven ernaar om rond 17.00 af te ronden
Locatie: Zwijndrecht
Entree: € 149,- (normale waarde € 249,-) incl. Persoonlijk Spagyriek complex t.w.v.      € 39,-, kruiden thee, koffie en zuiver water.

Wil je mee-eten? We bieden je een bio/vega lunch aan voor 12,50 (wel van te voren opgeven)

Voel je vrij om naar meer informatie te vragen via info@miekkleijs.nl of 06 12 52 86 91

Heb je ineteresse, ben je enthousiast en wil je meedoen? Meld je dan aan op de site van Sundancer