Workshop: van A(ngst) naar Beter 2.0
Op dit moment hebben we een zomerstop, nieuwe data nog niet gepland. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data schrijf je dan in voor de gratis e-Zine of stuur mij een mail.

Verander je angst, verander je leven!

De mate van stres en angst bepaald hoe jij in het leven staat.
Reageer je vanuit je hart of je verstand? Je verstand doet alles vanuit een gewoonte en overtuiging en wil eigenlijk niks veranderen. Om los te komen van je automatische piloot moet je anders doen en denken, maar ja dat is dan eng omdat je geen idee hebt of het gaat lukken en wat als... het mislukt. Fouten maken en falen dat is niet goed voor ons ego, want wat zullen andere mensen daar dan van vinden en zeggen. Eigenlijk moet je altijd succesvol zijn van jezelf of je omgeving. Zo blijf je vast zitten in je vicieuze cirkel.

Durf jij voluit te leven of voel jij je geblokkeerd? 
Angst neem je mee vanuit het verleden de toekomst in. Zo blijf je gericht op het verleden, bang voor herhaling of wat als...
Wil je een patroon veranderen dan moet je anders denken en doen, want wanneer je dat niet doet dan is de uitkomst altijd hetzelfde. Dus i.p.v. je focus op het verleden, je focus op de toekomst. Wat is jouw verlangen en wat is je doel. Omdat het bewezen is dat je een nieuw patroon gemakkelijker aanleert door een positieve nieuwe ervaring, nemen wij jou mee de toekomst in. Je brein leert daadwerkelijk een nieuw patroon, dat maakt een nieuwe verbinding in je hersenen. Met deze nieuwe verbinding in het brein kan je gemakkelijk een oud patroon loslaten.

Geen lange trainingen, workshops en zweverig gedoe. In 4 dagdelen is het klip en klaar. Dus waarom om de hete brei heen blijven draaien? Je kunt je tijd en geld beter aan leuke dingen besteden.

Door onze unieke en vernieuwende manier van aanpak kom je meteen tot de kern, het doet minder pijn dan de hele tijd te blijven focussen op je probleem. Het is ook beter voor je brein, want wanneer je een oud negatief verhaal steeds maar weer blijft herhalen wordt de verbinding met dit verhaal steeds sterker en neemt het steeds meer ruimte in. Je komt steeds meer gevangen te zitten in je verhaal, en zo wordt dit een belemmerend patroon.

Mensen laten zwelgen in hun verhaal levert veel geld op en een afhankelijkheid, wat als... Je kan voor alles wel een verzekering afsluiten. Een levensverzekering kan de dood niet tegenhouden en angst voor de dood zorgt ervoor dat je niet leeft terwijl je nog in leven bent.
Leven in het meervoud van lef hebben. Loesje

Ben helemaal klaar met de beperkingen van jouw angst en wil je in 1 x een echte doorbraak? Dan is onze workshop wat voor jou. In een kleine groep van max. 8 personen meteen no nonsens aan de slag met jouw verlangen. Wat staat jou NU in de weg voor een betere toekomst. We gaan geen zware ouwe shit naar boven halen wanneer het ook kan op een lichte manier kan.

Ben jij klaar met die vicieuze cirkel van angst die jouw leven blokkeert en wil je innerlijke vrijheid ervaren?
Ook jij hebt het recht om te bestaan en gelukkig te zijn.
Wat gaat er veranderen wanneer je niet meedoet?
Je hebt niets te verliezen en kan alleen maar winnen.

Rineke en Miek kennen elkaar al jaren, sinds vorig jaar hebben ze vanuit hun kennis, kunde en eigen ervaring besloten om een workshop over angst te ontwikkelen. Wat is angst en hoe komt het dat we in de ban van angst blijven? Deze unieke en resultaat gerichte workshop heeft een sterke veilige basis die in liefde en verbinding wordt begeleid door Rineke en Miek.

Voel je vrij om naar meer informatie te vragen via info@miekkleijs.nl 

Rineke: Vanuit mijn innerlijke kracht, maar vooral vanuit liefde heb ik vele angstige "aanvallen" van buitenaf doorstaan, overleefd en er altijd weer sterker van geworden. Mijn vertrouwen in de absolute kracht van liefde is enorm toegenomen. Als je mijn boek "Inara, geschenk uit de hemel" leest snap je waarom. Ik vertrouw dat mijn lichaam en geest alles aankunnen en gigantische herstellende krachten bezitten. Het vertrouwen in mijn geneesvrouw is groot, zeer groot! Graag verbind ik je met deze krachtige bron van ZIJN.
Rineke studeerde Traditionele Chinese geneeskunde, Ayurveda en Westerse diagnostiek. Rineke combineert haar kennis en gevoeligheid met deze drie geneeswijzen. Zij werkt als complementair therapeut, verzorgt lezingen en workshops.

Miek: Als ervaringsdeskundige weet ik wat angst is. Door druk van buitenaf heb ik voor een langere periode in deze belemmerende emotie geleefd. Mijn ervaring is dat er mensen zijn die heel bewust de druk bij anderen opvoeren om hen te laten doen wat zij willen. Door schade en schande heb ik geleerd dat ik veel krachtiger ben wanneer ik bij mijn eigenliefde blijf en van daaruit reageer. Vanuit deze wijsheid, uit eigen ervaring, weet ik waar ik over praat wanneer het over angst gaat en kan ik je laten ervaren wat de power van liefde is.
Miek heeft gestudeerd voor Cranio Sacraal therapeut, Integratief masseur, Familie- en Organisatieopstellingen, The Work van Byron Katie en is al bijna 20 jaar werkzaam als therapeut. Zij combineert creatief en oplossingsgericht diverse methoden van werken. Haar specialisatie is verbinden en alles wat je daarin tegen kan komen of dat nu gaat over de verbinding met je eigen lichaam of met een partner.